magyar | english
Dynamis Batterien | részletek
A németországi, nagy múlttal rendelkező, Magyarországon közismert Geyer Electronic kibővítette kapcsolatait a Dynamis Batterien Gmbh-val és a Dynamis teljes termékpalettáját értékesíti a jövőben...
Texas Instruments együttműködés | részletek
A Texas Instruments partnereként követjük és támogatjuk a kisebb hazai fejlesztéseket, a mintáktól a szériás gyártásokig. Technikai támogatásunk teljeskörü, igény esetén közvetlen TI -es mérnők...

Stabil RF Modules

A STABIL RF Modules rádiófrekvenciás termékcsalád tagjai építőkockák egyedi termékek fejlesztéséhez és gyártásához. Megbízható, minőségi és stabil alapot teremtenek az alacsonysebességű vezetéknélküli digitális adatátvitel terén – teszik mindezt rendkívül versenykéres árakon.

RFR01  FITI433  

Modulrendszerű kialakításuk révén könnyedén illeszthetőek mind a fejlesztési, tervezési stádiumban lévő, mind a már végleges, akár gyártás alatt álló konstrukciókhoz is.

A családtagok között megtalálhatóak az ISM frekvenciasávban (433/868MHz) működő, ASK ill. FSK demodulációt alkalmazó standard kivitelű vevőmodulok, melyeknél az adatfeldolgozást a felhasználó által kivülről hozzáillesztett mikrovezérlő vagy egyéb áramkör végzi, ill. a már mintegy komplett szolgáltatást nyújtó, távkapcsolási feladatok elvégzésére önállóan is alkalmas modulok.

A modulok minőségi kivitelén és gyártásán túl lényeges szempont – az akár egyedi igényeket is kielégítő – folyamatos fejlesztés, biztosítva ezzel az RF termékpaletta állandó bővülését.

A STABIL rádiófrekvenciás termékek minden egyes tagja a megbízhatóság, a funkcionalitás és az egyszerûség jegyében születtek, minõségi kivitelük hosszú élettartamot garantál. Mindezt a rendkívül versenyképes árak teszik még vonzóbbá.

A termékpalettán megtalálhatóak az építõkocka jellegû, modul rendszerû termékek, amelyek a köréjük tervezett elektronikával válnak egésszé, ill. az önnállóan is alkalmazható, a már meglévõ rendszerekhez egyszerûen illeszthetõ termékek is.

Részletes információk, termékek és adalapok honlapunk "kiemelt gyártói partnerek" menüje alatt találhatók, vagy   KLIKK ITT.


A teljes termékkatalógus letöltéséhez kattintson a képre:

stabil rf katalogus


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreStabil RF Modules | részletek
A STABIL RF Modules rádiófrekvenciás termékcsalád tagjai építőkockák egyedi termékek fejlesztéséhez és gyártásához. Megbízható, minőségi és stabil alapot teremtenek az alacsonysebességű...
Simcom ajánlatunk - SIM28 / SIM5320E | részletek
SIM28 GPS/GLONASS Module SIM Com presents a high performance and  reliable assisted GPS module-SIM28. This is a standalone L1 frequency GPS module in a SMT type with MTK high...
Hammond újdonságok 1455 és 1457 | részletek
        1455 – Extruded Aluminium Enclosures   Available with either plastic or aluminium end panels Designed to house P.C....


Selectronic 2000 Hungary Kft.
HQ: 2220 Vecses, Vigyazo F. u. 4/A
Office: 1165 Budapest, Csinszka u. 104.
Phone & Fax: (36) 1 608 3115
Phone & Fax: (36) 1 608 0083
Office Mobil: (36) 20 279 3970
E-mail: info@selectronic2k.com
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió