magyar | english
Long distance 868Mhz RF Narrow Band module up to 500 channels | részletek
ADEUNIS RF introduces the NB868-RTU-25mW and NB868-RTU-500mW, 100% wireless narrow band modules in the 868MHz ISM band. With its unrivaled performance (RF sensitivity -120dBm / link...
Simcom ajánlatunk - SIM28 / SIM5320E | részletek
SIM28 GPS/GLONASS Module SIM Com presents a high performance and  reliable assisted GPS module-SIM28. This is a standalone L1 frequency GPS module in a SMT type with MTK high...

Magunkról

Tíz esztendeje vagyunk jelen a magyarországi elektronikai piacon

Elektronikai alkatrész nagykereskedelem és megoldások komplex gyártásokra.


Kereskedelem, technikai támogatás, fejlesztés és gyártás egy helyen. 


Széleskörű kínálat egy forrásból.

Közvetlen gyártói kapcsolatok, széles körü partnerprogram, katalógus program, shortage és kifutott alkatrészek program


Cégtörténet

Cégünket 2007 elején indítottuk el a hazai piacon, elsődlegesen a hazai elektronikai gyártások alkatrészigényének kiszolgálására, messzemenően figyelembe véve azon mennyiségi igényeket, amellyel a hazai gyártások dolgoznak.

A Selectronic 2000 Kft. elektronikai alkatrész nagykereskedő, amely aktív, passzív, elektromechanikus elemek, speciális elemek  (GSM-GPRS / GPS / RF és egyéb telemetriával kapcsolatos eszközök) forgalmazással foglalkozik.

Budapesti irodánk az EMG Ipari Park területén található, könnyen megközelíthetően, belső parkolási lehetőséget kínálva Ügyfeleinknek.

Működésünk fő vonala természetesen a nagykereskedelem, de minden esetben rugalmasan igyekszünk segíteni azon megkereséseknél is, amelyek szervíztevékenységhez keresnek alkatrészeket. 

Szakmai múltunk több évtizedet ölel fel és ennek következtében, és ennek köszönhetően pontosan tudjuk, milyen problémákkal küzdenek hazai gyártó partnereink. Az alkatrész beszerzések egyik komoly problémája a gyártáshoz "kívánt" darabszámok beszerezése. Ez sok esetben a csomagolási egységek miatt többszöröse a pillanatnyi igénynek. Másik állandó probléma a szállíthatóság.

A mi feladatunk, hogy szállítási palettánkat minél pontosabban az érkező igényekhez igazitsuk, mind szállíthatóságban, darabszámban és nem utolsó sorban pedig természetesen az árban a legkedvezőbb lehetőséget kínálva ügyfeleink számára.

Képviselt közvetlen gyártó vonalaink száma évről évre bővűlt, néha egész periférikus területekkel, mint például a csomagolástechnika, vagy a mikroelektronikán túlmutató, ipari elektronika. Ezek az irányok kirakós módjára kiegészítették kínálatunkat, szélesebb palettát ajánlva partnereinknek.

Technikai támogatás, képzett munkatársak, rugalmas vevőcentrikus kiszolgálás és szervíz, pontos szállítás, budapesti raktározás mind hozzájárulnak, hogy folyamatosan növekedve még magasabb szinvonalon tudjuk Ügyfeleinket szolgálni.

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreTelefon és Fax számok változása | részletek
Tisztelt Partnereink! Vonalas telefonszámaink közül két számot  (401 0691 és 401 0692) 2016 októberében megszüntetünk. Kérjük Önöket, hogy az alábbi korábban is már...
Stabil RF Modules | részletek
A STABIL RF Modules rádiófrekvenciás termékcsalád tagjai építőkockák egyedi termékek fejlesztéséhez és gyártásához. Megbízható, minőségi és stabil alapot teremtenek az alacsonysebességű...
Adeunis RF Ultra-low energy consumption 25mW RF module | részletek
Ultra-low energy consumption 25mW RF module The PE868-25mW Power Efficiency modules from Adeunis RF are RF transceivers which allows to implement data transmission over long distances...


Selectronic 2000 Hungary Kft.
EMG Ipari Park | 1163 BP., Cziráki u. 32.
Telefon és Fax: (36) 1 608 0083
Telefon és Fax: (36) 1 296 2642
Iroda mobil: (36) 20 279 3970
E-mail: info@selectronic2k.com
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió