magyar | english
Dynamis Batterien | részletek
A németországi, nagy múlttal rendelkező, Magyarországon közismert Geyer Electronic kibővítette kapcsolatait a Dynamis Batterien Gmbh-val és a Dynamis teljes termékpalettáját értékesíti a jövőben...
Texas Instruments együttműködés | részletek
A Texas Instruments partnereként követjük és támogatjuk a kisebb hazai fejlesztéseket, a mintáktól a szériás gyártásokig. Technikai támogatásunk teljeskörü, igény esetén közvetlen TI -es mérnők...

Hofbauer ipar dobozok, kofferek

Alig van olyan Hi-Tech termék, amely ne szorulna védelemre szállításkor és tároláskor, de számtalan esetben a felhasználás során is. Ezért a termék ritkán nélkülözhető velejárója a doboz, amely nemcsak védi a terméket a szállítás viszontagságai ellen, hanem egyedileg megtervezett külső és belső kialakításával egyben keretbe is foglalja azt, jellemző színnel, formával és más megkülönböztető jegyekkel is kifejezve gyártója vagy forgalmazója igényességét.

A mindennapi élet megszokott, kommersz, eldobható dobozainál az eszétikai és logisztikai szempontokon kívül elsősorban a környzetbarát, újrahasznosítható anyagválasztás a legfontosabb követelmény. Van azonban a dobozoknak egy másik, igényesebb kategóriája, amelytől sokkal többet várunk: alkalmasnak kell lennie arra is, hogy a terméket a rendszeres szállítás és a nehéz körülmények közötti tárolás és használat körülményei között is megvédje. Ezek a professzionális dobozok és táskák, amelyek felhasználása az utazás közbeni eszközvédelemtől az áruminták szállításáig és esztétikus bemutatásáig számtalan területre terjed ki. Az ilyen magas minőségű doboz gyakran a maga nemében ugyanolyan magas technológiai szintet képvisel, mint az áru, aminek a védelmét szolgálja.

Az ipari dobozok egyik európai piacvezető gyártója az 1902-ben Gregor Hofbauer által alapított Hofbauer GmbH. A cég évszázados hagyománya elsősorban a gyártott dobozaik magas minősége, de komoly értéket képviselnek az egyedi megoldások és a dobozokhoz járó színvonalas szolgáltatások: a cég- és termékspecifikus jelzések elhelyezése és a termék alakjához vagy a doboz rendeltetéséhez illeszkedő egyedi belső kialakítás is – mindezt az értékkel arányos, költséghatékony áron.

A dobozok és táskák alapanyaga műanyag (polipropilén – PP, vagy akrilnitril-butadién sztirol – ABS), vagy alumínium. A kemény, alaktartó műanyag alapanyagú táskák különleges fúvó extrudálással készülnek, amelyben a gyártás során a külső és belső fal között levegőpárna keletkezik. Ez a súly növekedése nélkül fokozza a doboz ütésállóságát. A használati értéket növeli a termék alakjához illeszkedő speciális belső kialakítású műanyaghab vagy vákuumformázott, mélyhúzott műanyaglemez betét, amely megakadályozza a szállítás közbeni ellenőrizetlen mozgást, a tárolt eszközök ütközéséből adódó sérüléseket.     

A Hofbauer dobozok és szállítótáskák lehetséges alkalmazásai felsorolhatatlanok. Néhány a jellemzőbbek közül:

- szerszámtáskák

- hordtáskák (pl. sokat szállított, rendszeresen „útonlévő” műszer vagy készülék számára)

- mintakollekciós és bemutató táskák

- diplomata táskák (számzárral zárható, téves nyitás ellen védett kivitel)

- szállítótáskák (általános célú, raktárról rendelhető táskák rendszeresen szállított eszközök, pl. kiállítási felszerelés számára)

- útitáskák

- biztonsági táskák (speciális kettősfalú kivitel, fokozott védelem a nyomás- és ütésérzékeny szállítmányoknak)

A dobozok és táskák standard kivitelének rendkívül széles választékában könnyen megtalálhatja az igényének megfelelő méretű, színű és kivitelű megoldást, de a különleges igények kielégítésére egyedi méretű és alakú dobozok is rendelhetők. A standard kivitelű dobozok és táskáknál is megoldható a speciális egyedi belső kialakítás, feliratozás vagy cégjelzés.

Keresse fel a Selectronic 2000 Hungary Kft-t, a Hofbauer GmbH termékeinek magyarországi hivatalos képviselőjét! A cég mintakollekciója alapján fogalmat alkothat a Hofbauer termékek kivételes adottságairól, és a képviselet munkatársai segítségére lehetnek az egyedi igények megfogalmazásában és a folyamat lebonyolításában a megrendelés előkészítésétől az Ön telephelyére szállításig.

Részletes információk: tovább lépés...


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreStabil RF Modules | részletek
A STABIL RF Modules rádiófrekvenciás termékcsalád tagjai építőkockák egyedi termékek fejlesztéséhez és gyártásához. Megbízható, minőségi és stabil alapot teremtenek az alacsonysebességű...
Simcom ajánlatunk - SIM28 / SIM5320E | részletek
SIM28 GPS/GLONASS Module SIM Com presents a high performance and  reliable assisted GPS module-SIM28. This is a standalone L1 frequency GPS module in a SMT type with MTK high...
Hammond újdonságok 1455 és 1457 | részletek
        1455 – Extruded Aluminium Enclosures   Available with either plastic or aluminium end panels Designed to house P.C....


Selectronic 2000 Hungary Kft.
HQ: 2220 Vecses, Vigyazo F. u. 4/A
Office: 1165 Budapest, Csinszka u. 104.
Phone & Fax: (36) 1 608 3115
Phone & Fax: (36) 1 608 0083
Office Mobil: (36) 20 279 3970
E-mail: info@selectronic2k.com
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió