magyar | english
Dynamis Batterien | részletek
A németországi, nagy múlttal rendelkező, Magyarországon közismert Geyer Electronic kibővítette kapcsolatait a Dynamis Batterien Gmbh-val és a Dynamis teljes termékpalettáját értékesíti a jövőben...
Texas Instruments együttműködés | részletek
A Texas Instruments partnereként követjük és támogatjuk a kisebb hazai fejlesztéseket, a mintáktól a szériás gyártásokig. Technikai támogatásunk teljeskörü, igény esetén közvetlen TI -es mérnők...Geyer Electronic

A Geyer Electronic nagy hagyományokkal rendelkező, 1964-ben alapított, müncheni székhelyű német elektronikai cég, melynek neve az évtizedek alatt szinte eggyé vált a minőségi és kedvező ár-érték arányú frekvenciatermékekkel.

A Geyer Electronic mindig innovatív gyártóként volt jelen a piacon, saját fejlesztőközponttal is rendelkezik, gyártóbázisai Japánban, Taiwanon, Koreában és Európában találhatóak.

A hagyományos furatszerelt termékek  csökkenő részaránnyal, de továbbra jelen vannak termékpalettájukban. A piaci igényeknek megfelelően a frekvenciatermékek döntő többsége felületszerelt, SMD termék.

Az innováció folyamatos, legyen szó akár új termékek kifejlesztéséről vagy a már futó termékek tulajdonságainak optimalizálásáról.

Napjainkban az elektronikai iparban jelentős a végtermékek,  illetve  a  beépített alkatrészek méretének drasztikus csökkenése.  A Geyer Electronic lépést tart ezzel a trenddel, legújabb terméke egy mindössze 2,0 x 1,6 mm-es, KXO-V94 típusjelű oszcillátor.

A Geyer Electronic kedvező ár/érték arányú termékei a piac  jelentős részét lefedik, a havonta több mint 16 millió komponens értékesítésével szerte a világon.

Amennyiben nem talál terveinek megfelelő terméket a kvarcok, oszcillátorok, rezonátorok, SAW szűrők között, a Geyer Electronic vállalja, hogy egyedi igényeinek is megfelelő termékeket gyárt, kifejleszti az alkalmazásának legjobban megfelelő terméket.

A  müncheni raktár,  a standard termékek azonnali elérhetősége,  rugalmas és gyors szállítást jelent vevőinknek. 

Mintagyártáshoz, bemérésekhez ingyenes mintákkal állunk vevőink rendelkezésére!

A Selectronic 2000 Hungary Kft. 2012 tavaszától, a Geyer Electronic budapesti képviseletével karöltve, hivatalosan forgalmazza a hazai piacon a Geyer Electronic termékeit.

Termékkatalógus letőltése:  itt pdf formátumban


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreStabil RF Modules | részletek
A STABIL RF Modules rádiófrekvenciás termékcsalád tagjai építőkockák egyedi termékek fejlesztéséhez és gyártásához. Megbízható, minőségi és stabil alapot teremtenek az alacsonysebességű...
Simcom ajánlatunk - SIM28 / SIM5320E | részletek
SIM28 GPS/GLONASS Module SIM Com presents a high performance and  reliable assisted GPS module-SIM28. This is a standalone L1 frequency GPS module in a SMT type with MTK high...
Hammond újdonságok 1455 és 1457 | részletek
        1455 – Extruded Aluminium Enclosures   Available with either plastic or aluminium end panels Designed to house P.C....


Selectronic 2000 Hungary Kft.
HQ: 2220 Vecses, Vigyazo F. u. 4/A
Office: 1165 Budapest, Csinszka u. 104.
Phone & Fax: (36) 1 608 3115
Phone & Fax: (36) 1 608 0083
Office Mobil: (36) 20 279 3970
E-mail: info@selectronic2k.com
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió