vissza | nyomtatás

Stabil RF Modules

A STABIL RF Modules rádiófrekvenciás termékcsalád tagjai építőkockák egyedi termékek fejlesztéséhez és gyártásához. Megbízható, minőségi és stabil alapot teremtenek az alacsonysebességű vezetéknélküli digitális adatátvitel terén – teszik mindezt rendkívül versenykéres árakon.

RFR01  FITI433  

Modulrendszerű kialakításuk révén könnyedén illeszthetőek mind a fejlesztési, tervezési stádiumban lévő, mind a már végleges, akár gyártás alatt álló konstrukciókhoz is.

A családtagok között megtalálhatóak az ISM frekvenciasávban (433/868MHz) működő, ASK ill. FSK demodulációt alkalmazó standard kivitelű vevőmodulok, melyeknél az adatfeldolgozást a felhasználó által kivülről hozzáillesztett mikrovezérlő vagy egyéb áramkör végzi, ill. a már mintegy komplett szolgáltatást nyújtó, távkapcsolási feladatok elvégzésére önállóan is alkalmas modulok.

A modulok minőségi kivitelén és gyártásán túl lényeges szempont – az akár egyedi igényeket is kielégítő – folyamatos fejlesztés, biztosítva ezzel az RF termékpaletta állandó bővülését.

A STABIL rádiófrekvenciás termékek minden egyes tagja a megbízhatóság, a funkcionalitás és az egyszerûség jegyében születtek, minõségi kivitelük hosszú élettartamot garantál. Mindezt a rendkívül versenyképes árak teszik még vonzóbbá.

A termékpalettán megtalálhatóak az építõkocka jellegû, modul rendszerû termékek, amelyek a köréjük tervezett elektronikával válnak egésszé, ill. az önnállóan is alkalmazható, a már meglévõ rendszerekhez egyszerûen illeszthetõ termékek is.

Részletes információk, termékek és adalapok honlapunk "kiemelt gyártói partnerek" menüje alatt találhatók, vagy   KLIKK ITT.


A teljes termékkatalógus letöltéséhez kattintson a képre:

stabil rf katalogus