vissza | nyomtatás

Magunkról

Immáron tíz esztendeje vagyunk jelen a magyarországi elektronikai piacon

Elektronikai alkatrész nagykereskedelem és megoldások komplex gyártásokra.


Kereskedelem, technikai támogatás, fejlesztés és gyártás egy helyen. 


Széleskörű kínálat egy forrásból.

Közvetlen gyártói kapcsolatok, széles körü partnerprogram, katalógus program, shortage és kifutott alkatrészek program


Cégtörténet

Cégünket 2007 elején indítottuk el a hazai piacon, elsődlegesen a hazai elektronikai gyártások alkatrészigényének kiszolgálására, messzemenően figyelembe véve azon mennyiségi igényeket, amellyel a hazai gyártások dolgoznak.

A Selectronic 2000 Kft. elektronikai alkatrész nagykereskedő, amely aktív, passzív, elektromechanikus elemek, speciális elemek  (GSM-GPRS / GPS / RF és egyéb telemetriával kapcsolatos eszközök) forgalmazással foglalkozik.

Budapesti irodánk a XVI. kerület zöldövezeti részében található, könnyen megközelíthetően akár a belváros, akár az MO cinkotai legágazó felöl. A parkolási lehetőség biztosítva Ügyfeleinknek.

Működésünk fő vonala természetesen a nagykereskedelem, de minden esetben rugalmasan igyekszünk segíteni azon megkereséseknél is, amelyek szervíztevékenységhez keresnek alkatrészeket. 

Szakmai múltunk több évtizedet ölel fel és ennek következtében, és ennek köszönhetően pontosan tudjuk, milyen problémákkal küzdenek hazai gyártó partnereink. Az alkatrész beszerzések egyik komoly problémája a gyártáshoz "kívánt" darabszámok beszerezése. Ez sok esetben a csomagolási egységek miatt többszöröse a pillanatnyi igénynek. Másik állandó probléma a szállíthatóság.

A mi feladatunk, hogy szállítási palettánkat minél pontosabban az érkező igényekhez igazitsuk, mind szállíthatóságban, darabszámban és nem utolsó sorban pedig természetesen az árban a legkedvezőbb lehetőséget kínálva ügyfeleink számára.

Képviselt közvetlen gyártó vonalaink száma évről évre bővűlt, néha egész periférikus területekkel, mint például a csomagolástechnika, vagy a mikroelektronikán túlmutató, ipari elektronika. Ezek az irányok kirakós módjára kiegészítették kínálatunkat, szélesebb palettát ajánlva partnereinknek.

Technikai támogatás, képzett munkatársak, rugalmas vevőcentrikus kiszolgálás és szervíz, pontos szállítás, budapesti raktározás mind hozzájárulnak, hogy folyamatosan növekedve még magasabb szinvonalon tudjuk Ügyfeleinket szolgálni.