vissza | nyomtatás

Hofbauer kínálat

Tisztelt Olvasónk!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek a cégünk által forgalmazott Hofbauer dobozokat.

A Hofbauer cég által gyártott ipari dobozok kiemelt terhelést bíró műanyagból készülnek, nem csupán a termékek szállítására és védelmére, hanem egyedileg megtervezett külső és belső kialakításaival egyben reprezentálja a benne elhelyezendő gyártó cég termékeit a cégre-termékre jellemző formával.

Az 1902-ben Gregor Hofbauer által alapított cég a kezdetektől a magas minőségű dobozokról, az egyedi megoldásokról és a dobozokhoz járó első osztályú szolgáltatásokról híres. Ezekre a hagyományokra építkezve, folyamatos fejlesztéseivel és különleges megoldásaival, a Hofbauer GmbH napjainkban az egyik legelismertebb doboz gyártó cég Európában.

Az ipari dobozok gyártása terén eltöltött több mind száz év és a partnerek hosszú sora rendkívül nagy tapasztalatot hozott a különbözo anyagú, belső kialakítású dobozok, kofferek gyártásában. Kezdve az egyszeru dobozoktól a bonyolult komplett egyedi rendszerek kialakításáig. Mindeközben mindig igyekeznek egy költséghatékony és ár értékarányát megtartó árfekvést biztosítani termékeiknek.

A Hofbauer a dobozok igen széles palettáját kínálja. Alukofferek, műanyag illetve fa kialakítású dobozok különböző méretekben, színekben a standard kínálatban is bőséges választási lehetőségeket adnak.

A Selectronic 2000 Hungary Kft a Hofbauer cég hivatalos partnere Magyarországon. Minta raktárunkban be tudjuk mutatni a Hofbauer cég termékeit, így azonnal, kéz közelből ismerkedhetnek meg a termékekkel és meggyőződhetnek, azok magas színvonalú minőségéről.

A cikk letöltése pdf formátumban.