vissza | nyomtatás

Cégtörténet

 

Cégünket 2007 elején indítottuk el a hazai piacon, elsődlegesen a hazai elektronikai gyártások alkatrész ellátásának a kiszolgálására, messzemenően figyelembe véve azon mennyiségi igényeket, amellyel a hazai gyártások dolgoznak.

Az első éveket követően megerősődött a rendszerintegrátori tevékenységünk és ennek kapcsán elindultak saját elektronikai eszköz gyártásaink. Emellett számos partnerünkkel végzünk közös fejlesztésekek és gyártásokat, melyek alkatészigényeit is mi látjuk el. Így mind a fejlesztés, mind a beszerzés és a gyártás vonatkozásában is komoly tapasztalattal rendelkezünk.

Napjainkban a Selectronic 2000 Hungary Kft. elektronikai gyártó és rendszerintegrátor, meghatározott területeken egyben alkatrész nagykereskedő, amely aktív, passzív, elektromechanikus elemek, speciális elemek  (GSM-GPRS / GPS / RF és egyéb telemetriával, vezérlésekkel kapcsolatos eszközök) forgalmazásával foglalkozik.

Cégünk székhelye 2019 őszén Vecsésre költözött, míg az operatív feladatokat végző és az irodának helyt adó budapesti fiókirodánk a XVI. kerület zöldövezeti részében található. A fiókiroda könnyen megközelíthető akár a belváros, akár az MO cinkotai leágazó felöl. A parkolási lehetőség biztosítva Ügyfeleinknek.

Működésünk fő vonala az elektronikai gyártás, de az elektronikai alkatrész kereskedelemben eltöltött évtizedek tapasztalatából és kapcsolatrendszeréből fakadóan, vállaljuk komplett gyártási beszerzések bonyolítását és minden esetben rugalmasan igyekszünk segíteni azon megkereséseknél is, amelyek szervízevékenységhez keresnek alkatrészeket. 

Szakmai múltunk több évtizedet ölel fel és ennek következtében, és ennek köszönhetően pontosan tudjuk, milyen problémákkal küzdenek hazai gyártó partnereink. Az alkatrész beszerzések egyik komoly problémája a gyártáshoz "kívánt" darabszámok beszerezése. Ez sok esetben a csomagolási egységek miatt többszöröse a pillanatnyi igénynek. Másik állandó probléma pedig a szállíthatóság.

A mi feladatunk, hogy gyártási és szállítási palettánkat minél pontosabban az érkező igényekhez igazitsuk, mind szállíthatóságban, darabszámban és nem utolsó sorban pedig természetesen az árban a legkedvezőbb lehetőséget kínálva ügyfeleink számára.

Képviselt közvetlen gyártó vonalaink száma évről évre bővűlt, néha egész periférikus területekkel, mint például a csomagolástechnika, vagy a mikroelektronikán túlmutató, ipari elektronika. Ezek az irányok kirakós módjára egészítik ki a kínálatunkat, szélesebb palettát ajánlva partnereinknek.

Technikai támogatás, képzett munkatársak, rugalmas vevőcentrikus kiszolgálás és szervíz, pontos szállítás, budapesti raktározás mind hozzájárulnak, hogy folyamatosan növekedve még magasabb szinvonalon tudjuk Ügyfeleinket szolgálni.